Σε μια σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης εν΄όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε τη παραμονή του Αλέκου Μπάρδα ο οποίος με το φαρμακερό του σουτ συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να παραμείνει στη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Απόλλωνα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Μπαρδα για τη σεζον 2023-2024.Ο μπομπερ του Απόλλωνα και των εθνικών κατηγοριών θα είναι παρών στην νέα προσπάθεια της ομάδας για το καλύτερο δυνατό και ως πρότυπο θα οδηγήσει τα νέα παιδιά.

Αλέκο σ ευχαριστούμε που θα τιμήσεις την φανέλα του Απόλλωνα την επομένη χρονιά και σου ευχόμαστε υγεια και επιτυχίες».

Στις δηλώσεις του μετά την ανανέωση μίλησε για την πολύ δύσκολη σεζόν που πέρασε ενώ αναφέρθηκε και στην ομάδα που θα διαμορφωθεί φέτος:

«Ερχόμενος στον Απόλλωνα στα μισά της προηγούμενης σεζόν ήθελα να βοηθήσω την ομάδα γιατί από την προηγούμενη θητεία μου χρωστούσα πράγματα. Νομίζω τα καταφέραμε πολύ καλά, η ομάδα όχι μόνο σώθηκε με έντεκα συνεχόμενες νικες και το απόλυτο στα πλέι άουτ, αλλά έπαιξε και πολύ καλό μπάσκετ και αυτή η σωτηρία ισοδυναμεί με πρωτάθλημα γιατί από τις 18 ομάδες της κατηγορίας υποβιβάστηκαν οι μισές. Ηταν ψυχοφθόρο καθότι περιμέναμε έως τις 2 Ιουλίου για να δούμε από τα μπαράζ ανόδου τι θα γίνει και τελικά με την άνοδο του Πανελλήνιου η ομάδα σώθηκε.

Θα είμαστε μία καινούργια ομάδα με βάση τα έμπειρα παιδιά τους νέους που έμειναν και με τις προσθήκες και το νέο coach η ομάδα θέλουμε να είναι ανταγωνιστική να παίξει καλό μπάσκετ και να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο. Η προσδοκία μου στην τελευταία μου χρονιά στο χώρο είναι ο Απόλλωνας να γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και να πετύχει τους στόχους του».