Ακόμα ένα πολύ χρήσιμο γρανάζι του από τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ κράτησε και για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει ξανά μετά από χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, ο Χολαργός, που τα βρήκε σε όλα με τον Θοδωρή Ιωακειμίδη, τον δεύτερο σκόρερ του κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στα τοπικά της Αθήνας μετά τον Μανώλη Καλαντζή.

Ο 24χρονος γκαρντ άγγιξε φέτος σε κανονική διάρκεια και Playoffs το φράγμα των 400 πόντων οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην κατάκτηση του νταμπλ με πρωτάθλημα και Κύπελλο στην ΕΣΚΑ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΚΟ Χολαργού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον MVP του final-4 του Κυπέλλου ΕΣΚΑ και εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος, Θοδωρή Ιωακειμίδη!

Ο 24 χρονος guard αποτέλεσε βασικό συντελεστή στη φετινή πορεία της ομάδας του κόουτς Θωμόπουλου. Με τις εκτελεστικές του ικανότητες φόρτωσε πολλές φορές τα καλάθια των αντιπάλων. Εκτός από τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, έδειξε ηγετικές ικανότητες κάνοντας το βήμα μπροστά όταν η μπάλα «έκαιγε». Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του στις εθνικές κατηγορίες θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του προπονητή και της Διοίκησης!

Θοδωρή ευχόμαστε καλή νέα αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες!