Με τα ματς στα Προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΣΚΑ, τα οποία κρύβουν φυσικά και το δώρο της πρόκρισης στο Final Four της ένωσης, να ξεχωρίζουν συνεχίζεται σήμερα (29/9) η δράση στις τοπικές κατηγορίες της Αθήνας (ΕΣΚΑΝΑ – ΕΣΚΑ). 

Συγκεκριμένα, όσον αφορά την εν λόγω διοργάνωση οι Άρης Πετρούπολης – Γλυκά Νερά και Θρακομακεδόνες – Εύνικος θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο που πριν από μερικές ημέρες χάραξαν οι ΝΟ Σαρωνίδας και Χολαργός, αυτού της πρόκρισης στην τελική τετράδα, του Κυπέλλου ΕΣΚΑ -με τις δύο αναμετρήσεις να αναμένεται να λάβουν χώρα στις 20:15 και 21:30, αντίστοιχα.

Φυσικά, δράση έχουμε και στο Κύπελλο της ΕΣΚΑΝΑ, εκεί όπου Ένωση Αρμενίων – Προοδευτική και Κυρίαρχοι – ΔΑΣ Δραπετσώνας αναμένεται να τεθούν αντιμέτωποι για μια θέση από την 2η στην 3η αγωνιστική του θεσμού -εκεί όπου ήδη βρίσκονται από την Δευτέρα (26/9) Ερμής Αργυρούπολης, Ακαδημία Ελευσίνας και Ίκαρος Νέας Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, σήμερα το βράδυ (21:30) αναμένεται να σερβιριστεί και το πρώτο πιάτο της 4ης αγωνιστής των Παίδων της ΕΣΚΑ, με τον ΑΣΕ Δούκα (2-1) να υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό (0-3), ο οποίος αναζητάει μετά από τρεις στροφές το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ (29/9):

 

Παίδες ΕΣΚΑ

ΑΣΕ Δούκα – Πανερυθραϊκός 21:30

 

Κύπελλο ΕΣΚΑ 

 

Άρης Πετρούπολης – Γλυκά Νερά 20:15

Θρακομακεδόνες – Εύνικος 21:30

 

Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ 

Ένωση Αρμενίων – Προοδευτική 29/9 – 21:15

Κυρίαρχοι – ΔΑΣ Δραπετσώνας 29/9 – 22:00