Διανύοντας ένα συγκλονιστικό δεύτερο ημίχρονο, όπου σκόραρε 42 πόντους και δέχθηκε μόλις 28, ο Χολαργός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 76-66 επί του ΑΟ Πεύκης σε φιλικό προετοιμασίας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. 

Οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ σε αρκετά και διαφορετικά σημεία της αναμέτρησης, με την αρμάδα της ΕΣΚΑ ωστόσο να βρίσκει τις απαραίτητες λύσεις μετά την ανάπαυλα και να φτάσει κάπως έτσι σε μια επιτυχία γοήτρου κόντρα σε έναν οργανισμό δύο κατηγοριών πιο ψηλά από αυτήν.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως το απόλυτο κλειδί της εν λόγω συνάντησης δεν ήταν άλλο από το τρίτο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Χολαργός τρέχοντας ένα μεγάλο σερί της τάξης του 30-6 κατάφερε για τα καλά να ξεφύγει στον πίνακα του σκορ με 64-46 και να “καθαρίσει” ουσιαστικά από νωρίς την υπόθεση “νίκη”.

 

Τα ημίχρονα: 34-38, 76-66

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Θανάσης Θωμοπούλος:

“Έχουν περάσει δύο εβδομάδες με διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά για όλους μας εντός κι εκτός γηπέδου. Η εικόνα της ομάδας είναι πάρα πολύ καλή και μ’ αρέσει που κάθε μέρα όλοι οι παίκτες δείχνουν τον ίδιο ζήλο και διάθεση για να διαχειριστούν νέες πληροφορίες, το κλίμα είναι τρομερό κι έτσι γίνεται ευχάριστα η δουλειά μας. Όλοι ξέρουμε ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας καθώς είναι νωρίς και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο για την αρχή του πρωταθλήματος όσο και για την συνέχεια αυτού.

Αναμένουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι Κυπέλλου όπου εκεί θα αρχίσουμε να μπαίνουμε και στην ροή του τελικού σταδίου της προετοιμασίας μας.

Αν κι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα καθώς έχουμε κάποιες απουσίες, στα δύο φιλικά που παίξαμε μπορώ να πω πως η ενέργεια και η διάθεση των παιδιών με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος και χαρούμενος που επιλέξαμε να τους έχουμε στην ομάδα μας.”