Οι πρώτες μεταγραφές είναι γεγονός για τον ΦΟΤ Χαλανδρίου, με την Τούφα να κάνει δικό της τον πολύπειρο από Ελλάδα και εξωτερικό Διονύση Παπαθεοδώρου όσο και τον Παναγιώτη Κουκάκη.

Παράλληλα, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας της εν όψει του νέου πρωταθλήματος στην Β ΕΣΚΑ με τους Βασίλη Γιαννουλάκο, Βασίλη Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνο Ταμπάκη, Δημήτρη Τριανταφύλλου, Μάρκο Ελευθεριάδη και Νίκο Λιακόπουλο.

Την ίδια στιγμή, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως οι Σπήλιος Βαρελας και Θάνος Παπαβασιλείου θα συνεχίσουν αλλού με υποσχετική του χρόνου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κουκάκη.

Με συμμετοχή στην άνοδο του Ψυχικού από τη Β΄Εθνική, για δύο χρόνια στη Β΄Εθνική με την ομάδα της Πεντέλης και άλλα δύο χρόνια στην ΑΕΝΚ ενώ αγωνίσθηκε στην Γ΄Εθνική με τις ομάδες της Πεύκης και της Νίκης Αμαρουσίου.

Ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και παίκτης που θα βοηθήσει την ομάδα μας στις θέσεις των ψηλών.

Παναγιώτη σε καλωσορίζουμε, ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία πάνω από όλα και είμαστε σίγουροι ότι με την εμπειρία και την αξία σου η ομάδα θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα σεζόν.

Να ευχαριστήσουμε για την φετινή προσφορά στην ομάδα και να ευχηθούμε στους Βασίλη Γιαννουλάκο, Βασίλη Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνο Ταμπάκη, Δημήτρη Τριανταφύλλου, Μάρκο Ελευθεριάδη και Νίκο Λιακόπουλο καλή επιτυχία όπου και αν συνεχίσουν την επόμενη σεζόν.

Καλή επιτυχία και τους περιμένουμε πίσω την επόμενη χρονιά στους Σπήλιο Βαρελα και Θάνο Παπαβασιλείου που θα συνεχίσουν με υποσχετική σε άλλες ομάδες για ένα χρόνο.

Πρώτη φετινή μεταγραφή για το Αντρικό μας ο Διονύσης Παπαθεοδώρου, ένα εξαιρετικό παιδί και παίκτης που αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Έχει περάσει από την Αγία Παρασκευή (Γ΄Εθνική), Βριλήσσια (Β΄ΕΣΚΑ), Νεοπεντελικο (Α΄ ΕΣΚΑ), Παπάγου (Α’ ΕΣΚΑ) ενώ αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και για πέντε χρόνια στο Εδιμβούργο στους Edinburgh Lions, όπου διετέλεσε αρχηγός πετυχαίνοντας την άνοδο στην 1η Εθνική Σκωτίας και την παραμονή της ομάδας για 3 χρόνια.

Διονύση σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσεις με τον χαρακτήρα σου αλλά και την μπασκετική σου αξία να πετύχουμε τους στόχους μας.