Τους Αντρέα Γκίνη, Ντίνο Παπαβασιλείου και Αλέξανδρο Καρκαλέτση προωθεί στο ανδρικό τμήμα του ο ΦΟΤ Χαλανδρίου εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά τις ανακοινώσεις για τον βασικό κορμό της Αντρικής μας ομάδας και την διάθεση για την δημιουργία μιας δυνατής ομάδας, συνεχίζουμε με ακόμα μια βασική προτεραιότητα του συλλόγου μας.

Το πλάνο της ομάδας μας είναι να στηρίξει νέα παιδιά και σταδιακά να μπορέσουμε να έχουμε και αθλητές από τις Ακαδημίες μας στο αντρικό τμήμα. Μαζί μας την νέα χρονιά θα είναι ο Αντρέας Γκίνης, που έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με το εφηβικό, θα είναι μέλος της αντρικής ομάδας για 3ο χρόνο με πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Στην θέση του playmaker, ο Ντίνος Παπαβασιλείου, μετά από μια εξαιρετική χρονιά με το παιδικό μας θα είναι κανονικά στο φετινό rotation του αντρικού. Μαζί μας και ο Καρκαλετσης Αλέξανδρος που έχει περάσει από το BAC, τον Τριφυλλιακο και την ομάδα Νέων του Γ.Σ. Κηφισιάς.

Πιστεύοντας στην προπονητική διαδικασία και στο να κερδίζουν τα παιδιά τις ευκαιρίες τους είμαστε σίγουροι ότι και άλλα παιδιά από το Εφηβικό θα ανέβουν σταδιακά στην αντρική ομάδα.