Σε ένα οκταπλό μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε η γενική αρχή των Γλυκών Νερών εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Α ΕΣΚΑ, αφού οι Αρτέμης Κουλουμπης, Βαγγέλης Παναγιαρης, Νίκος Βελησσάρης, Μάνος Βαρώνος, Ανδρέας Παπανικολάου, Αναστάσης Τσακαλάκης, Γιώργος Τσουπάκης και Γιάννης Τσουβελεκάκης θα συνεχίσουν την καριέρα τους στη νεοφώτιστη ομάδα από την Β ΕΣΚΑ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η σημαντική ευκαιρία και ταυτόχρονα δύσκολη πρόκληση της συμμετοχής στην Α Κατηγορία της ΕΣΚΑ, έφεραν μέσα από την συνεργασία του coach Φαρμάκη και της Διοίκησης μια ανανεωμένη ανδρική ομάδα.

Το στοίχημα της ανανέωσης σε συνδυασμό με την επίτευξη του χτισίματος μιας ομάδας μέσα και από νεαρούς αθλητές που προέρχονται από τα αναπτυξιακά τμήματα ή έχουν εμπιστευτεί τον τρόπο λειτουργίας και την φιλοσοφία των Γλυκών Νερών, είναι δύσκολος αλλά όμορφος στόχος.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τους παρακάτω παίκτες οι οποίοι θα είναι μέρος τυ Γαλατικού χωριού των Γλυκών Νερών. Το ταλέντο τους, η εμπειρία τους, ο χαρακτήρας τους και η διάθεση τους, καθώς και το νεαρό της ηλικίας, μας δίνουν αισιοδοξία για μια χρονιά στην καλύτερη και δυσκολότερη ίσως Α Κατηγορία της ιστορίας στην οποία θα συμμετέχουν πολλές ομάδες με ποιότητα Εθνικων Κατηγοριών.

Ευχαριστούμε τους αθλητές για την εμπιστοσύνη τους καθώς και τα σωματεία από τα οποία προέρχονται για την άριστη συνεργασία στην ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Γιάννης Τσουβελεκάκης, 28, PG

Αναστάσης Τσακαλάκης, 25, C

Γιώργος Τσουπάκης, 25, G

Ανδρέας Παπανικολάου, 23, SG

Μάνος Βαρώνος, 22, G

Νίκος Βελησσάρης, 21, F

Βαγγέλης Παναγιαρης, 19, F

Αρτέμης Κουλουμπης, 18, PG

 

Καλώς ήρθατε