Το Κουκάκι ολοκλήρωσε μία πολύ καλή σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ και πλέον έχει υλοποιήσει σημαντικό κομμάτι του προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Βέβαια το καλύτερο νέο για την αθηναϊκή ομάδα έχει να κάνει με την ανακατασκευή της έδρας της ομάδας του κλειστού του Ρουφ, διότι το εν λόγω γήπεδο είχε πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια της σεζόν, με συνέπεια η ομάδα να είναι υποχρεωμένη να δώσει τα περισσότερα παιχνίδια εκτός έδρας.

Αναλυτικά:

Μόνο χαρά και αισιοδοξία μπορούν να μας χαρίσουν αυτές οι εικόνες από την ανακατασκευή στο παρκέ και στους εσωτερικους χώρους του γηπέδου του Ρουφ!!!
Τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων δούλεψαν σε φουλ ρυθμούς και σε 15 ημέρες έχουμε το αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες.
Η ομάδα μας που τόσο ταλαιπωρηθηκε πέρσι όντας υποχρεωμένη να αγωνίστει σχεδόν στα 2/3 του πρωταθλήματος εκτός έδρας, έχει επιτέλους το γήπεδο που της αξίζει, ώστε την ερχόμενη σεζόν οι παίχτες του κόουτς Παπανικολάου να μπορέσουν να κάνουν μια δυνατή αγωνιστική σεζόν!!!
Τη Δευτέρα 20/06 άλλωστε είναι πρόγραμματισμενη η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο ανακαίνισμενο Ρουφ!!!