Σε μια μεταγραφική κίνηση με άρωμα εθνικών κατηγοριών προχώρησε η γενική αρχή του ΚΑΟ Μελισσίων, που απέκτησε τον Θοδωρή Αγόρη από την ΚΑΠ το απόγευμα της Τετάρτης (2/8).

Ταυτόχρονα, μετά την παρουσία του σε Αναγέννηση Λαμίας και Αγριά στον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής τα τελευταία δύο χρόνια, ο Φοίβος Χαντζόπουλος επιστρέφει στους πορτοκαλί εν όψει του νέου πρωταθλήματος στην Α ΕΣΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΚΑΟ Μελισσίων αφού ήρθε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονητική ομάδα και διατηρώντας κατά τα 8/13 την περσινή σύνθεσή του (αποχώρησαν Κ. Κρανιάς, Γ. Ζαβιτσάνος, Στ. Κρεμμύδας, Ε. Πατάς, Χρ. Στεργίου), είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Αγόρη. Ο Θοδωρής (29 ετών, 185εκ, Shooting Guard), ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Αγία Παρασκευή, με μεγάλη εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και έφεση στο σκοράρισμα, κυρίως από την περιφέρεια, θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκτός από εξαιρετικός αθλητής, ο Θοδωρής είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και είμαστε σίγουροι ότι θα ενταχθεί εύκολα στην «οικογένεια» των Μελισσίων. Θοδωρή καλώς όρισες!

Θοδωρής Αγόρης: «Είμαι χαρούμενος που θα συμμετέχω στην προσπάθεια της ομάδας να επιτύχει τους στόχους της τη νέα χρονιά. Είναι μια πρόκληση για μένα να ενσωματωθώ σε ένα ήδη δεμένο και καλοδουλεμένο σύνολο, αλλά πιστεύω με το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί, θα είναι όλα ευκολότερα. Η χρονιά θα είναι μεγάλη, οπότε με υπομονή και με υγεία κυρίως, θα ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος.»

Ο ΚΑΟ Μελισσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Φοίβου Χαντζόπουλου στην ανδρική ομάδα.

Ο Φοίβος (20 ετών, 190 εκ, Shooting Guard), που τα δύο τελευταία χρόνια συμμετείχε λόγω σπουδών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με τις ομάδες της Αναγέννης Λαμίας και της Αγριάς, θα είναι ένας από τους έξι αθλητές στη σύνθεση της ανδρικής μας ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που έχουν ανέλθει και ανδρωθεί μπασκετικά από την Ακαδημία των Μελισσίων, κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Φοίβο καλώς ήρθες πίσω!

Φοίβος Χαντζόπουλος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από δύο χρόνια θα ξαναπαίξω στην ομάδα των Μελισσιών. Θέλω να ευχαριστήσω διοίκηση και προπονητές που με εμπιστεύτηκαν και πιστεύω πως με τα θεμέλια που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας παρουσιάζοντας ένα ωραίο σύνολο.

Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.»