Τρίτη παραμονή από τον φετινό κορμό της Γ Εθνικής και για την Α ΕΣΚΑ της νέας σεζόν για τον ΚΑΟ Μελισσίων, ο οποίος ανακοίνωσε και με τη βούλα την ανανέωση της κοινής του πορείας με τον Άρη Βουδούρη. 

Φέτος, ο νεαρός ήταν ένας από τους καλύτερους στα της επίθεσης παίκτες των πορτοκαλί γράφοντας περισσότερους από 190 πόντους στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Μετά τους Γιώργο Κοντό και Νίκο Σιδερή, ο Άρης Βουδούρης συμφώνησε και αυτός με τη σειρά του να φορέσει τα χρώματα του ΚΑΟ Μελισσίων και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ύψους δύο μέτρων power forward (20 ετών, 200εκ) με το πλούσιο ταλέντο, τη δύναμη και το πάθος του, θα είναι για μια ακόμη περίοδο εκ των πρωταγωνιστών για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα. Ευχόμαστε στον Άρη πολλές επιτυχίες με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!

 

Άρης Βουδούρης: «Φέτος έχουμε μία μοναδική ευκαιρία να χτίσουμε πάνω στην περσινή προσπάθεια. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο όραμα, κάτι πολύ σημαντικό για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Χαίρομαι που θα συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον αγώνα .»