Μετά από δύο συνεχόμενες πτώσεις από τη Β Εθνική στη Γ Εθνική και από εκεί στην Α ΕΣΚΑ, τα Μελίσσια παρουσίασαν το ρόστερ τους εν όψει του νέου πρωταθλήματος στα τοπικά της Αθήνας έχοντας ως στόχο φυσικά την άμεσα επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Με τους νέους και εξαιρετικά ταλαντούχους Θάνο Δαρόπουλο (2005, Guard, 190εκ), Γιώργο Κριμιτζάκη (2005, Center, 198εκ), που κατά την περσινή χρονιά είχαν εξαιρετική παρουσία με το εφηβικό μας και έφτασαν μια ανάσα πριν την άνοδο, τον Ανδρέα Ακτύπη (2005, Guard, 195εκ), Νάντι Ντιβάιν (2004, Guard, 185εκ), Ρωμανό Ιλάσκου (2005, Guard, 188εκ),αλλά και τον πολλά υποσχόμενο έφηβο Γιάννη Ντζαμάρα (2006, Guard, 184εκ), που ήδη από την περσινή χρονιά έχει λάβει το βάπτισμα του πυρρός και μάλιστα στις εθνικές κατηγορίες, καθώς είχε ενεργό συμμετοχή και επίσημες εμφανίσεις με την ανδρική μας ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ολοκληρώνεται και τυπικά το roster της ομάδας μας για τη νέα περίοδο.

Δήλωση Θάνου (Δαρόπουλου): «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την πρώτη μου επίσημη χρονιά στο αντρικό τμήμα της ομάδας μας και θεωρώ πως μετά από δύο χρόνια προσαρμογής στο εφηβικό έχω ενταχθεί πλήρως στην φιλοσοφία της οικογένειάς των Μελισσίων και πως με το ως επί των πλείστων νεανικό μας σχήμα και με σωστή καθοδήγηση από τους προπονητές θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Δήλωση Γιώργου (Κριμιτζάκη): «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της αντρικής ομάδας των Μελισσίων από την νέα χρόνια. Η πρόκληση να ενταχθώ στην αντρική ομάδα είναι μεγάλη, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με την βοήθεια των προπονητών μου, των συμπαικτών μου, καθώς και μέσω σκληρής δουλειάς θα μπορέσω να συμβάλλω στην επίτευξη των στόχων μας. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια χρόνια με υγεία και επιτυχίες.»

Δήλωση Ανδρέα (Ακτύπης): «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι την νέα χρονιά στην οικογένεια των Μελισσιών. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και στους προπονητές και είμαι σίγουρος πως κατά την διάρκεια αυτής της χρονιά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της και εγώ προσωπικά θα εξελιχθώ σε όλα τα επίπεδα. Να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία.

Δήλωση Γιάννη (Ντζαμάρα): «Είμαι πολύ χαρούμενος ειδικά όντας ο μικρότερος της ομάδας να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης προσπάθειας και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, η οποία ελπίζω να κυλήσει με υγεία και επιτυχίες»

Δήλωση Ρωμανού (Ιλάσκου): «Θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στις ανδρικές κατηγορίες και επειδή το προπονητικό team με έχει αγκαλιάσει και με έχει πιστέψει, έχω μια ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου και γιατί όχι να καθιερωθώ στην ομάδα ως βασικό στέλεχος. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύλλογο, αλλά και προσωπικά το coach Έκτορα, για τη ευκαιρία που μου δίνεται.»

Η σύνθεση της ομάδας για τη αγωνιστική χρονιά 2023-24:

GUARD

Πέτρος Ανδρικόπουλος (1997)

Δημήτρης Στεργίου (2003)

Νίκος Ηλιόπουλος (2000)

Θοδωρής Αγόρης (1994)

Φοίβος Χαντζόπουλος (2002)

Γιάννης Ντζαμάρας (2006)

Θάνος Δαρόπουλος (2005)

Ανδρέας Ακτύπης (2005)

Ντιβάιν Νάντι (2004)

Ρωμανός Ιλάσκου (2005)

 

FORWARD

Ιάσονας Κοντός (2003)

Άρης Βουδούρης (2002)

Βασίλης Πανέρης (2002)

Ντίνος Καραχρήστος (2002)

 

CENTER

Δημήτρης Μαυροειδής (1985)

Γιώργος Κοντός (2002)

Νίκος Σιδερής (1996)

Γιώργος Κριμιτζάκης (2005)