Τέταρτη παραμονή από τον φετινό κορμό της Γ Εθνικής για τον επερχόμενο στην Α ΕΣΚΑ για τα Μελίσσια, τα οποία συμφώνησαν με τον Δημήτρη Στεργίου, που στη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε πρόλαβε να μετρήσει περισσότερους από 140 πόντους στον 2ο όμιλο της λίγκας, και για του χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Για έναν ακόμη χρόνο ο Δημήτρης Στεργίου θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο 19χρονος ταλαντούχος playmaker, γέννημα-θρέμμα των ακαδημιών μας, με πολύ σημαντική παρουσία στην ομάδα μας την περσινή αγωνιστική περίοδο, θα συνεχίσει να παίζει για εμάς.

Με τη μεγάλη καρδιά, το αγωνιστικό πάθος και την προθυμία του να συνεισφέρει τα μέγιστα κάθε φορά, είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα συνεχίσει να είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της ομάδας μας τα επόμενα χρόνια.

Δημήτρης Στεργίου: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι άλλη μια χρονιά στην ομάδα που ξεκίνησα από μικρός να ασχολούμαι με το μπάσκετ. Οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια θα είναι τα εφόδια για να πετύχουμε τόσο τους ομαδικούς στόχους που έχουμε βάλει, αλλά και τους ατομικούς στόχους που έχω θέσει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.»