Από τη Β Εθνική και τον ΑΣΕ Δούκα στην Α ΕΣΚΑ και το ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου αναμένεται να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Χρήστος Λάκκας, ο οποίος προέρχεται από μια πολύ γεμάτη σεζόν ως αρχηγός του συλλόγου των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας στη Β Εθνική μετρώντας περισσότερους από 145 πόντους συνολικά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

CHRISTOS LAKKAS – ΣΤΟ ΟΙΟΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

Η ομάδα μας συμφώνησε με τον πρώην αρχηγό του Δούκα, Χρήστο Λάκκα (1,88 – 32 ετών), έναν εξαιρετικό Αθλητή με τεράστια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο 32χρονος guard στην περσινή του παρουσία στην Β’ Εθνική με την ομάδα του ΔΟΥΚΑ είχε 7,4 πόντους και 15 εύστοχα τρίποντα.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηράκλειο, ΑΣ Καρδίτσας (κέρδισε την άνοδο στην Α2), Περιστέρι (Α2), Παγκράτι (Α2), Φιλαθλητικό (Α2) και Πανερυθραϊκό (Α2) ενώ έχει συμμετοχές και στην Basket League με τις ομάδες των Περιστερίου και Αμαρουσίου, και βρισκόταν στον Δούκα από το 2020.

Η παρουσία του Χρήστου αναμένεται να αλλάξει επίπεδο στην ομάδα μας και μαζί με τον βασικό κορμό της ομάδας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο ταξίδι στην απαιτητική φετεινή Α’ΕΣΚΑ.

Καλωσήρθες Χρήστο στην ομάδα μας. Πολλές επιτυχίες να έχουμε με υγεία!!!!!

LET’s DO IT!!