Σε δύο πολύ σημαντικές ανανενώσεις προχώρησε ο ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου εν’ όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους Αντρέα Κωστόπουλου και Κωνσταντίνου Παπαντωνάκου. Αμφότεροι συνέβαλλαν τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα να ανέβει στην Α’ ΕΣΚΑ και δικαιωματικά θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κωστόπουλο:

«Ο Ανδρέας ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2022 και μέσα σε λίγο καιρό έγινε δικό μας παιδί. Εξαιρετικός χαρακτήρας και εξαιρετικός αθλητής με συνέπεια και πάθος για το μπάσκετ.
Είχε σημαντική συμμετοχή στην πορεία της ΑΝΟΔΟΥ και θα είναι μαζί μας στην πορεία μας στην μεγάλη τοπική Κατηγορία όπου αναμένεται να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
Ανδρέα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία»

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν βόλεϊ και άτομα που παίζουν μπάσκετ

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Παπαντωνάκο:

«O Κωνσταντίνος Παπαντωνάκος θα είναι και πάλι μαζί μας.

Αυτός ο τύπος τελικά αγαπάει την ομάδα που ξεκίνησε!!! Η μεγάλη διαδρομή του Κωνσταντίνου φαίνεται να έχει οδηγήσει στο Λιμάνι του. Τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν λόγια για την αγωνιστική ποιότητα του, την τεράστια εμπειρία και κυρίως την αγάπη του για το Άθλημα.

Μεγάλη αξία για την ομάδα η παραμονή του αλλά και η συνεχής ενασχόληση με τους “μικρούς” της ομάδας που τους προτρέπει να βγουν μπροστά.

Η συμβολή του στην Άνοδο καταλυτική και τώρα μια νέα πρόκληση μπροστά μας».