Διψήφιο αριθμό κινήσεων ανακοίνωσε ο Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού εν όψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει μετά από ένα χρόνο παρουσίας στις Εθνικές Κατηγορίες και τη Γ Εθνική στην Α ΕΣΚΑ και πάλι. 

Για την ακρίβεια, στην ομάδα των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας παραμένουν και του χρόνου οι Κωνσταντίνος Παναγιώτου και οι Ανδρέας Φετοκάκης, Μάριος Καγιάντζας, Άγγελος Σακελλαρίου, Σπύρος Σπυριδοπουλος, Στέφανος Καραμπάτος, Γρηγόρης Κουτάντος και Βαγγέλης Πλαστάρας ενώ την ίδια στιγμή ήρθαν στο σύλλογο και οι Δημήτρης Πάνου, Μιχάλης Δημητρόπουλς, Γρήγορης Δαβουλάρης, Κώστας Θεοδωρίτσης, Αλέξανδρος Γεωργακόπουλου και Γιώργος Δελής.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Ποσειδώνας Ν.Ψυχικού με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ανακοινώνει την απόκτηση των: Δημήτρη Πάνου, Μιχάλη Δημητρόπουλου, Γρήγορη Δαβουλάρη (ex Ολυμπιάδα Παπάγου), Κώστα Θεοδωρίτση (ex Χολαργός), Αλέξανδρου Γεωργακόπουλου (ex Σπόρτινγκ) και την επιστροφή του φυσικού αρχηγού Γιώργου Δελή.

Στην ομάδα παραμένουν επίσης ο έτερος αρχηγός Κωνσταντίνος Παναγιώτου και οι Ανδρέας Φετοκάκης, Μάριος Καγιάντζας, Άγγελος Σακελλαρίου, Σπύρος Σπυριδοπουλος, Στέφανος Καραμπάτος, Γρηγόρης Κουτάντος και Βαγγέλης Πλαστάρας.