Η Νέα Ιωνία τερμάτισε στην έκτη θέση του πρώτου ομίλου της ΕΣΚΑ με ρεκόρ 11-9 και πλέον ξεκινάει τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Σουρμελή, ο οποίος αν και προπονητής θα έχει ρόλο τεχνικού διευθυντή στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H διοίκηση της ΕΣΚΔ Νέας Ιωνίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον coach Γιώργο Σουρμελή, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού Δντη στον σύλλογο, με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών.

Σύντομο βιογραφικό του coach Γ. Σουρμελή
-Πτυχιούχος προπονητής καλαθοσφαίρισης και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών από 2006
– Πτυχιούχος ΑΕΙ

Προπονητική εμπειρία σε τμήματα υποδομών / ακαδημιών:
· 2002-2014 ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ (Α2 Εθνική Κατηγορία)
· 2007-2014 ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ( Β Εθνική Κατηγορία)
· 2014-2017 ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Α ΕΣΚΑ)
· 2017-2018 ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ (Γ ΕΣΚΑ)
· 2018 -2022 ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ (Β ΕΣΚΑ)
· 2016 -2020 ΚΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ( Α ΕΣΚΑ)
Παράλληλα ο coach, στην πολύχρονη πορεία του στην οργάνωση ακαδημιών, έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες με τα ανδρικά τμήματα του ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, ΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΑΕ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΛΦΜ ΑΧΑΡΝΗΣ και ανάλογες βραβεύσεις από τον ΣΕΠΚ.

Μέσα από αυτή την συνεργασία, ο σύλλογος, αποδεικνύει στην πράξη την πρόθεση του για γενικότερη αναβάθμιση των ακαδημιών του και ευελπιστεί ότι ο coach με την εμπειρία του θα τον βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!