O πολύπειρος φόργουορντ του Αιγάλεω Λεωνίδας Παπαδολιάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του για το αυριανό (07/10) ματς του Κυπέλλου της ΕΣΚΑ κόντρα στην ΑΕΝ Κηφισιάς.

Το Αιγάλεω που ξεπέρασε στην πρώτη φάση του θεσμού εύκολα το “εμπόδιο” της Πεντέλης, αύριο “ρίχνεται στη μάχη” απέναντι σε μία φιλόδοξη και ταλαντούχα ομάδα όπως αυτή της Κηφισιάς

Ο 34χρονος φόργουορντ της ομάδας Λεωνίδας Παπαδολιάς στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων φάνηκε να είναι ανυπόμονος και τόνισε πως το Κύπελλο αποτελεί μια καλή ευκαιρία και ένα δυνατό “τεστ” εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Δείτε τις δηλώσεις του Λεωνίδα Παπαδολιά:

“Ξεκινάει μια απαιτητική εβδομάδα με αγωνιστικές υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Αρχικά είμαστε χαρούμενοι που μετά από τόσο καιρό επιστρέφουμε στο γήπεδο και το σημαντικότερο ειναι να είμαστε υγιείς. Για εμάς το κύπελλο είναι ένα δυνατο τεστ για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Θα δώσουμε το 100% για να συνεχίσουμε νικηφόρα στο θεσμό, απέναντι σε μια ομάδα σταθερά καλή τα τελευταία χρόνια και να ολοκληρώσουμε την αγωνιστική χρονιά στο γήπεδο, φέρνοντας το Αιγάλεω εκεί που του αρμόζει”.

Δείτε τη δημοσίευση του Αιγάλεω:

“Επιστροφή στο θεσμό του κυπέλλου ύστερα από τη διακοπή τριών εβδομάδων, λόγω κρούσματος θετικό στον ιό σε αντίπαλη ομάδα. Το Αιγάλεω προέρχεται από νικη κόντρα στη Πεντέλη και τη Τετάρτη (7/10, 18:30, κεκλεισμένων των θυρών) αντιμετωπίζει τη Κηφισιά στο κλειστό γήπεδο “Δημ. Βικέλας”, για να διεκδικήσει το δεύτερο ροζ φύλλο.
Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή στο παρκέ, αναφέροντας πως αυτή η αναμέτρηση είναι ένα δυνατό τεστ πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής”.

Επιστροφή στο θεσμό του κυπέλλου ύστερα από τη διακοπή τριών εβδομάδων, λόγω κρούσματος θετικό στον ιό σε αντίπαλη…

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Αιγάλεω Μπάσκετ στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020