Το ρόστερ της σεζόν 2022-23 είναι σχεδόν 100% έτοιμο στον Ερμή Αργυρούπολης. Και γράφουμε “σχεδόν”, διότι η ομάδα της Αργυρούπολης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμα μεταγραφική κίνηση, ακόμα και μετά την απόκτηση του Ορέστη Κατσαμπάνη.

Ο 22χρονος γκαρντ πήρε… μυρωδιά από Β’ Εθνική στο ξεκίνημα της σεζόν 2020-21, την οποία άρχισε (και δεν τελείωσε ποτέ λόγω της πανδημίας) στον Εθνικό. Την προηγούμενη χρονιά έπαιξε πάντως στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της Νίκης Αμαρουσίου. Εκεί όπου προφανώς θέλει να βρεθεί την επόμενη χρονιά η ομάδα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ… 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Όπως φαίνεται, ολοκληρώθηκε το παζλ του Ερμή Αργυρούπολης και φέτος με την ανακοίνωση του νεαρού, 22 χρονών, γκαρντ, Ορέστη Κατσαμπάνη.

Ο Ορέστης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχει ήδη αξιοσημείωτες παραστάσεις και μάλιστα από Εθνικές κατηγορίες. Αγωνίστηκε στα παιδοεφηβικά του Εθνικού Πειραιά και κατόπιν έπαιξε στην Αναγέννηση Πετραλώνων. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιά και πέρυσι με τη Νίκη Αμαρουσίου στη Β’ Εθνική.

Η παρουσία του στην περιφερειακή γραμμή του coach Γκαναβία, του δίνει ένα επιπλέον όπλο, μία πολύ καλή εναλλακτική λύση, με προοπτικές εξέλιξης.

Ευχόμαστε μία καλή μπασκετική χρονιά στον Ορέστη, με υγεία κι ελπίζουμε να είναι σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του Ερμή Αργυρούπολης.

Η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές και ανανεώσεις της για τη σεζόν 2022 – 2023, λοιπόν. Ή μήπως όχι; Θα φανεί σε λίγες μέρες… ».