Το Π.Φάληρο που συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Πρόγκα.

Αναλυτικά:

Ο ΑΟΠΦ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Πρόγκα. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος στις 11/7/1995, έχει ύψος 1.98 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Πριν έρθει στο Παλαιό Φάληρο, ο 23χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ηλιούπολη, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Λάρισας, Σπόρτιγκ και Έσπερο Καλλιθέας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΑΟΠΦ, ο ίδιος ανέφερε στο aopf.gr: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για φέτος και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον κόουτς. Έχω ξανα συνεργαστεί με τον κόουτς Παπαδάτο στο Σπόρτιγκ και από την πρώτη στιγμή με προσέγγισε τόσο εκείνος, όσο και οι άνθρωποι της ομάδας με πολύ ζεστό τρόπο. Φαίνεται πως στον ΑΟΠΦ γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Φέτος θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και θα δώσουμε 100% για να το καταφέρουμε αυτό. Πλέον, ως παίκτης του ΑΟΠΦ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστώ τους ανθρώπους του Εσπέρου για τα 3 πολύ όμορφα χρόνια στην Καλλιθέα και τον κόουτς Αντώνη Μάντζαρη που μου έδωσε παιχνίδια στα πόδια μου. Τους εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον».