Ο Κλεάνθης Βουκουβαλίδης αποχώρησε από τον πάγκο της Ένωσης Ν.Περάμου-Μεγάρων για προσωπικούς λόγους, ωστόσο παραμένει στην ομάδα, όντας τεχνικός της στο Εφηβικό τμήμα.

Την ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο Γιώργος-Μάριος Κατσαρέλιας, ενώ στο πλευρό του θα είναι ο στενός συνεργάτης του, Κώστας Στρατής.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης:

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας ως προπονητή της Ανδρικής μας ομάδας, με τον Coach Γιώργο – Μάριο Κατσαρέλια.

Ο Γιώργος – Μάριος, υπήρξε αθλητής του συλλόγου μας την περίοδο 2013 – 2014 και παρακολουθούσαμε διαρκώς την προπονητική του εξέλιξη, τόσο στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού B.C, όσο και στην θέση του βοηθού προπονητή ανδρών στο Μαρούσι στην απαιτητική Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου και παραμένει μέχρι και σήμερα.

Περιποιεί τιμή για τον σύλλογο μας να έχει στο δυναμικό του ανθρώπους του μπάσκετ σαν τον Γιώργο – Μάριο και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο project της πόλης μας που αναλαμβάνει. Στο τεχνικό team εντάσσεται επίσης και ο επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Head Coach Κατσαρέλια, Κώστας Στρατής.

Εκ του Δ.Σ.

Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων