Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, απέκτησε τον Σάββα Δορκοφίκη, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δάφνη, Ποσειδώνα Καλαμάτας, Κορωπί, Αμύντα, Ψυχικό, Μαρούσι, Κρόνο, και Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

 Ο έμπειρος φόργουορντ στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα πρόκληση στη καριέρα του ενώ τόνισε πως η συνύπαρξη με τον κόουτς Παπαδάτο, με τον οποίο έχουν ξανα εργαστεί, βοήθησε πολύ για την τελική του απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΠΦ είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σάββα Δορκοφίκη. Ο πολύπειρος φόργουορντ είναι γεννημένος το 1982 και έχει ύψος 2.01. Ο ίδιος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον ΑΝΟΓ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δάφνη, Ποσειδώνα Καλαμάτας, Κορωπί, Αμύντα, Ψυχικό, Μαρούσι, Κρόνο, και Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Ο Σάββας στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ανέφερε στο aopf.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και είμαι πλέον παίκτης του ΑΟΠΦ. Έχω συνεργαστεί με τον κόουτς στο παρελθόν άψογα και η παρουσία του είναι από τους βασικότερους λόγους που ήρθα να παίξω στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι καταπληκτικοί και όλοι μαζί, έχοντας προπαντός υγεία, θέλουμε να πετύχουμε».