Ο Πειραϊκός χτίζει μια ομάδα που θα έχει σημαντικές βλέψεις στη νέα περίοδο στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Παράλληλα, όμως, οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάνε και το αύριο επενδύοντας σε νέους παίκτες με μεγάλο ταλέντο που θα βοηθήσουν την ομάδα και στο σήμερα μα πιο πολύ και στο αύριο. Στο πλαίσιο αυτό ο σύλλογος του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Γιατρούδη, ο οποίος έχει επιλεγεί στην Προεθνική Εφήβων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πειραϊκού για την απόκτηση του Βασίλη Γιατρούδη:

“Ο Πειραϊκός Σύνδεσμος καλωσορίζει τον αθλητή ΓΙΑΤΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΗ στις τάξεις του. Ενας έφηβος αθλητής, που έχει επιλεγεί στην προεθνική εφήβων. Του ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά, να είναι γερός και υγιής και να πραγματοποιήσει τις αθλητικές του προσδοκίες”.

“Να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει”

Ο Βασίλης Γιατρούδης μίλησε στην σελίδα του Πειραϊκού για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Ο νεαρός παίκτης ξεκαθάρισε ότι είναι τιμή που θα παίξει σε έναν ιστορικό σύλλογο, ευχαρίστησε τους προπονητές που τον εμπιστεύθηκαν και τόνισε ότι θα δώσει ό,τι καλύτερο έχει προκειμένου ο Πειραϊκός να πετύχει τους στόχους του και να επιστρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Γιατρούδη: «Η τιμή είναι δική μου που πλέον θα αγωνίζομαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο!!!Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του πειραϊκου, Τους coach Παντελάκη, Κωσταρέλο και Χασάπη που με εμπιστευτηκαν!!!Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ούτως ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί όπου ανήκει»!