Μια πολύ μεγάλη μεταγραφική κίνηση έκανε γνωστή το μεσημέρι της Δευτέρας (4/7) η γενική αρχή του Ερμή Αργυρούπολης της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μιχάλη Ραζή.

Ο 27χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τα χρώματα του Μανδραϊκού ενώ κατά το παρελθόν είχε αναπτύξει σταθερή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες με Οίακα Ναυπλίου και ΝΕΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την περιφερειακή γραμμή Ερμή, με την υπογραφή του Μιχάλη Ραζή.

Ο Μιχάλης, παρότι είναι μόλις 27 ετών, έχει πλούσια εμπειρία, καθώς το 2017 έπαιξε στον Οίακα Ναυπλίου, με τον οποίο έκανε δύο διαδοχικές ανόδους στη Β’ Εθνική και στην Α2, όπου αγωνίστηκε κιόλας τη χρονιά 2019 – 2020. Πρόπερσι αγωνίστηκε στη Νεανική Εστία Μεγαρίδος και πέρυσι στον Μανδραϊκό (αμφότερες ομάδες στη Β’ Εθνική).

Την καριέρα του ξεκίνησε στον Άλιμο, κατακτώντας την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδως το 201 και μέχρι τη μεταγραφή του στην Ένωση Τραχώνων-Δία, είχε προλάβει να συμμετάσχει σε όλα τα κλιμάκια της ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Ραζής, έρχεται να προσφέρει με την εμπειρία και την ποιότητά του στην περιφέρεια του Ερμή Αργυρούπολης. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή μπασκετική προσωπικότητα, που μπορεί να βοηθήσει τη νεανική ομάδα που χτίζει ο coach Γκαναβίας, αλλά και ταυτόχρονα να έχει και πρωταγωνιστικό ρόλο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Καλώς όρισες Μιχάλη! Ευχόμαστε υγεία και καλούς αγώνες με την ομάδα μας!».