Επιστροφή για τα αδέρφια Ραλλάκη στην ομάδα της Δραπετσώνας. Ο Χρήστος Ραλλάκης, ο οποίος αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα της Ένωσης Ιλίου, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων γύρισε ξανά στην ομάδα της Δραπετσώνας, όπου είχε υπάρξει αθλητής και πριν από τρία χρόνια.

Αντίστοιχα, ο ελπιδοφόρος νεαρός Νίκος Ραλλάκης, επιστρέφει επίσης στην Δραπετσώνα μετά από έναν χρόνο που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πειραϊκού. Πρόκειται για δύο σημαντικές προσθήκες για την Δραπετσώνα που θα αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Τα δύο αδέρφια θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν για πρώτη φορά ως συμπαίκτες. Μάλιστα, ο Χρήστος Ραλλάκης προέβη και σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για το γεγονός της μετακίνησής του στη Δραπετσώνα.

Δείτε τι έγραψε στη σχετική δημοσίευσή του ο Χρήστος Ραλλάκης:

“Άλλη μια επιστροφή για εμένα σε ομάδα που έχω ξαναπαίξει, σε μια ιδιαίτερη χρόνια για εμένα, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων. Η επιλογή ήταν εύκολη μετά το τρόπο που με προσέγγισαν ο πρόεδρος Τάσος Βουλγαράκης και ο coach Καλλιπολίτης, τους οποίους ευχαριστώ για την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου.
Φέτος θα έχω την ευκαιρία να παίξω για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον αδερφό μου, ενώ θα ξαναβρώ σαν συμπαίκτες τους πολύ καλούς μου φίλους. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά, εύχομαι να έχουμε και υγεία. Καλή σεζόν σε όλους”.

Δείτε την ανακοίνωση της Δραπετσώνας:

“Επιστροφή τoυ Χρήστου και του Νικόλα Ραλλάκη στη Δραπετσώνα!
Η Επιτροπή μπάσκετ του ΔΑΣ Δραπετσώνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Χρήστου και του Νικόλα Ραλλάκη στο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ».
Ο Χρήστος Ραλλάκης αγωνίστηκε ξανά με τα χρώματα της Δραπετσώνας από το 2016 μέχρι το 2018, έχοντας ηγετική παρουσία. Την επόμενη σεζόν, αγωνίστηκε στον Μίλωνα. Με τους Νεοσμυρνιώτες κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Ένωση Ιλίου. Για ακόμη μια φορά, ο 24χρονος περιφερειακός, κέρδισε μια ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά για τη Β’ Εθνική. Ο ύψους 1.95 point guard, επιστρέφει στη Δραπετσώνα για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή του Σάκη Καλλιπολίτη.
Ο Νικόλας Ραλλάκης προέρχεται από τις ακαδημίες του ΔΑΣ Δραπετσώνας, αγωνιζόμενος σε όλα τα ηλικιακά τμήματα. Τη περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πειραϊκό, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ. Πλέον, είναι έτοιμος να ενισχύσει το αντρικό τμήμα της Δραπετσώνας”.

Δείτε τα φετινά highlights του Χρήστου Ραλλάκη:

Δείτε τα φετινά highlights του Νίκου Ραλλάκη:

Δείτε τη δημοσίευση της ομάδας: