Από… σπόντα βρέθηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών ο Φοίνικας Πειραιά μετά τον προβιβασμό του τρίτου Πορφύρα στην Γ’ Εθνική.

Από ό,τι φαίνεται το “δώρο” της ανόδου θέλουν να το εκμεταλλευτούν στην ομάδα των Νοτίων προαστίων της Αττικής, φτιάχνοντας μία ομάδα άκρως ανταγωνιστική που θα πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι, μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και την άνοδο στα Εθνικά… παρκέ.

Ο Φοίνικας Πειραιά, που μέσα σε δύο χρόνια από την Γ’ ΕΣΚΑΝΑ βρέθηκε στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ, απέσπασε τις υπογραφές των Παντελή Σέττου και Γιώργου Κατσούρη!

Ο πρώτος ήταν ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος φέτος με 17.3 πόντους ανά αγώνα έως την διακοπή της αγωνιστικής δράσης και ο δεύτερος τέταρτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 15.7 πόντους ανά ματς.

Ο μεν Σέττος, που έχει διετελέσει στο παρελθόν αρχηγός των ιστορικών ανόδων της Κύμης, φορούσε την φανέλα του Πόλις Καλλιθέας και είχε ορισμένες “παραστάσεις” Δευτέρας που θα μείνουν αξέχαστες στο φίλαθλο κοινό.

Ο δε Κατσούρης, πανηγύρισε την άνοδο με την Ελευθερία Μοσχάτου στην Γ’ Εθνική αλλά δεν θα παραμείνει στο συγκρότημα του κόουτς Σίμου έπειτα από προσωπική απόφαση, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δραπετσώνα και Έσπερο Καλλιθέας (μέχρι Β’ Εθνική).

Ο Φοίνικας Πειραιά δυνάμωσε επικίνδυνα και πλέον μένει να φανεί πως θα ταιριάξουν τόσο μεγάλες προσωπικότητες, για τα δεδομένα της κατηγορίας, μαζί μέσα στο παρκέ.

Πηγή φωτογραφίας Κατσούρη: Μπει δεν μπει