Σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή μπαίνει η Ένωση Νέας Περάμου μετά την αποχώρηση του Γιώργου Κατσαρέλια. Ο μέχρι πρότινος πρώτος προπονητής της Ένωσης αποφάσισε να μη συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, λόγω των καθηκόντων του στο προπονητικό σταφ του Αμαρουσίου στην Α2.

Τη σεζόν που πέρασε η Ένωση Νέας Περάμου υποβιβάστηκε στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ, καθώς τερμάτισε στη 14η θέση της 1ης κατηγορίας με ρεκόρ 3-25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Γιώργος Κατσαρέλιας, πρώτος προπονητής του συλλόγου μας, δεν θα συνεχίσει να προπονεί την ανδρική μας ομάδα, εξ’ αιτίας των νέων του καθηκόντων και του επιφορτισμένου προγράμματός του, ως Τεχνικός Διευθυντής μεταξύ άλλων, που αναλαμβάνει στον μεγάλο μπασκετικό οργανισμό του Αμαρουσίου.

Ο Γιώργος έκλεισε την αθλητική του καριέρα σαν παίκτης στη Νέα Πέραμο, άνοιξε την προπονητική του καριέρα ως πρώτος προπονητής Ανδρικού Τμήματος, πάλι στη Νέα Πέραμο και ελπίζουμε στο μέλλον να έχουμε αμφότεροι την ευκαιρία να συνδεόμαστε με στιγμές ορόσημο.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να έχει εξίσου καλά αποτελέσματα όπως μέχρι σήμερα με ότι κι αν έχει αναλάβει και αυτό που γνωρίζουμε για τον Κατσαρέλια είναι πως, sky is the limit!

Εκ του Δ.Σ.

Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων».