Μια σημαντική προσθήκη έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης, καθώς απέκτησε έναν ταλαντούχο παίκτη από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου παίκτη, Γιάννη Μαυραντζώτου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Εφηβική Ομάδα του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης για την απόκτηση του Γιάννη Μαυραντζώτου:

O ΕΡΜΗΣ Αργυρούπολης συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας χρονιάς και προχώρησε σε μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση του νεαρού Μαυραντζώτου από το εφηβικό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

«Ο Α.Ο ΕΡΜΗΣ Αργυρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Γιάννη Μαυραντζωτου στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν στην Α’ΕΣΚΑΝΑ.

Ο Γιάννης Μαυραντζωτου (γεν. 2002, 2.00) έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Ορφέα Πατησίων στη συνέχεια πήγε Ιωνικό Νίκαιας και εκπαιδευτήρια Deree παιδικά, μετέπειτα στο παιδικό Πανιωνίου πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και δεύτερος στο πανελλήνιο και φέτος αγωνίστηκε στον εφηβικό Ολυμπιακού πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ και τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Γιάννη καλωσόρισες στην οικογένεια του ΕΡΜΗ “

Δήλωση του νεαρού αθλητή μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ομάδα μας: “Χαίρομαι πολυ για την ένταξη μου στην ομάδα!. Προσδοκώ σε μια όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία με ευχάριστα αποτελέσματα. Καλή αρχή να έχουμε!!!”

*Φώτο με τον πρόεδρο του συλλόγου Καλλέργη Πλάτων…

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ