Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης. Η ομάδα απέκτησε τον «Baby Sofo» των μικρών κατηγοριών, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε.

Ο δυναμικός σέντερ έχει αγωνιστεί Αθηναϊκό, Προμηθέα Χαλανδρίου και στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου σε εθνικές κατηγορίες και πέρσι αγωνίσθηκε στην Α.Ε. Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης: 

Συνεχίζει τον σχεδιασμό η ομάδα του Α.Ο ΕΡΜΗ με την απόκτηση του Δημοσθένη Ιμαριάγκμπε, θωρακιζοντας τη ρακέτα του με τον πολύπειρο θηριώδη σέντερ, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον σύλλογο να κάνει ένα βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Δημοσθένης Ιμαριάγκμπε ο επονομαζομενος και “Baby Sofo ” των μικρών κατηγοριών θηριώδης Center των 2.05 εκ. εμβληματικός παίχτης θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την περίοδο 2020-2021.

Ο Δημοσθένης έχει αγωνιστεί Αθηναϊκό, Προμηθέα Χαλανδρίου και στον Φιλαθλητικό Ζωγράφου σε εθνικές κατηγορίες και πέρσι αγωνισθηκε στην Α.Ε Καλλιθέας.

Οι τεράστιες ικανότητες του Δημοσθένη αλλά και η εμπειρία του αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Α.Ο ΕΡΜΗ Αργυρούπολης.

Υγεία Δημοσθένη και καλωσόρισες στην Οικογένεια του ΕΡΜΗ.

*Στη φωτό με τον coach Τάκη Καλαντζή και τον αντιπρόεδρο Απειθη Γιώργο.

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ