Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζει να «χτίζει» το πλάνο του ενόψει της νέας σεζόν ο Ερμής Αργυρούπολης.

Η ομάδα απ’ την Αργυρούπολη ανανέωσε τη συνεργασία της με το Δημήτρη Ρετσινά, ο οποίος ήταν ένας απ’ τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας την περσινή σεζόν.

 

Η διάθεση του Ερμή να κρατήσει τον «κορμό» του βρίσκεται σε καλό δρόμο, αφού ο Έλληνας φόργουορντ έρχεται ν’ ακολουθήσει τις ανανεώσει των Θέμη Φωτόπουλου και Νίκου Καβαλαράκη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης:

 

«Ένας από τους πιο κομβικούς και σημαντικούς παίχτες για την ομάδα του Ερμή στην περσινή χρονιά, ήταν αναμφισβήτητα ο Δημήτρης Ρετσινάς.

Παίχτης με αδαμάντινο χαρακτήρα, τρομερά αθλητικά προσόντα, που ήταν από τους πρώτους σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας, ικανός όχι μόνο να τραβάει το σκορ, αλλά και να εξουδετερώνει τον αντίπαλο επιθετικό, ο οποίος συμφώνησε να μείνει στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο, ενισχύοντας έτσι την front line του συλλόγου.

Ο Ρετσινάς, είναι ένας αθλητής με σημαντικές παραστάσεις από Εθνικές κατηγορίες (Λοκρός Αταλάντης, Έσπερος Λαμίας, Κρόνος Αγίου Δημητρίου), ο οποίος έχει κατακτήσει πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων με τον Πανιώνιο, έχει παίξει στην Εθνική Παίδων και είναι Αργυρουπολίτης. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος, θα πορευτούμε μαζί με τον Δημήτρη!».