Έσκασε μεταγραφική «βόμβα» ο Ερμής Αργυρούπολης, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Τσιώκου!

Ο Τσιώκος είναι ίσως ο καλύτερος ψηλός που παίζει στην ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία χρόνια και η αθηναϊκή ομάδα, με την απόκτησή του, δείχνει πως είναι διατεθειμένη για να κάνει το μεγάλο βήμα τη νέα σεζόν.

 

Ο 31χρονος ψηλός διαθέτει ένα «πλούσιο» βιογραφικό, αφού έχει αγωνιστεί με το Λαύριο στην Α1, με το Ψυχικό στην Α2 (μετρώντας την τελευταία του χρονιά εκεί 13.6 πόντους και 6.6 ραιμπάουντ σε 26.7′ λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα), ενώ έχει φορέσει επίσης και τις φανέλες των Ηλυσιακού, Χολαργού, Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω, Τρίτωνα Σεπολίων και ΑΟΝΑ (πέρυσι).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Αργυρούπολης:

 

«Το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς, έκανε ο Ερμής Αργυρούπολης, ανακοινώνοντας την απόκτηση του καλύτερου ψηλού που παίζει στην ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία χρόνια. 

Ο λόγος για τον Νίκο Τσιώκο, 31 ετών, με ύψος 2.07. Ο Νίκος, έχει πλούσιες παραστάσεις από πολύ υψηλές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί στην ομάδα του Λαυρίου, στην Α1, τη χρονιά 2019-2020. Οι εμπειρίες του είναι όμως ακόμα πιο πλούσιες από αυτό, καθώς έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων, στον Ηλυσιακό, τον Χολαργό και στην Α2 στο Ψυχικό (2015 – 2018), όπου μάλιστα την τελευταία του χρόνια είχε εκπληκτικά νούμερα (13,6 πόντους και 6,6 rebound αγωνιζόμενος 26,7 λεπτά μέσο όρο σε 29 αγώνες!!!), στον Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω στο 2018 – 2019 και τον Τρίτωνα Σεπολίων τη χρονιά 2019 – 2020. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟΝΑ.

Όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, η προσθήκη του Τσιώκου, ισχυροποιεί την frontline του Ερμή σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό, φανερώνοντας τις διαθέσεις της διοίκησης και του προπονητικού team, να υπάρχει ακόμα πιο βελτιωμένη εικόνα ακόμα και σε σχέση με την περσινή χρονιά, όπου είχε γίνει τρομερή υπέρβαση.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ενημέρωση και για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, με σκοπό να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Καλώς ήρθες Νίκο στην οικογένεια του Ερμή! Καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία!»