Ο Ερμής Αργυρούπολης πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν στην Α ‘ΕΣΚΑΝΑ, διότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ μέχρι ένα προχωρημένο σημείο του Πρωταθλήματος καταδίωκε τον πρωταθλητή Φοίνικα Πειραιά. Έτσι ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων θέλει να διατηρήσει ένα σημαντικό μέρος του κορμού του, κάτι που όπως φαίνεται θα το καταφέρει. Για αρχή ο Ερμής έπειτα από την παραμονή του Φωτόπουλου ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νίκο Καβαλαράκη, που αποτελεί έναν πολύ αξιόπιστο πλέι μέικερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Βασικός στόχος της ομάδας, ύστερα από την πολύ καλή χρονιά της, ήταν να ανανεώσει τη συνεργασία της με όλα τα βασικά στελέχη της, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Ερμής να τερματίσει στην τέταρτη θέση της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Όπως είναι λογικό, μετά την καταπληκτική χρονιά που έκανε ο Νίκος Καβαλαράκης, ο 23χρονος play maker, ένας από τους καλύτερους “άσους” της κατηγορίας, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του coach Γκαναβία. Έχοντας κάνει μία σειρά μαγικών εμφανίσεων, ο Καβαλαράκης απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι στην ημέρα του, δύσκολα μπορούν να τον αντιμετωπίσουν οι αντίπαλες άμυνες, παρά το νεαρό της ηλικίας του, οπότε μας γεμίζει χαρά η συμμετοχή του στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε η επόμενη χρονιά, να είναι ακόμα καλύτερη και σε προσωπικό και σε ομαδικό επίπεδο για τον Νίκο και είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβεί.