Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αλλά και την εισήγηση της επιτροπής του Πρωταθλήματος, επικυρώθηκαν εν τέλει οι βαθμολογίες όλων των Πρωταθλημάτων και όλων των κατηγοριών, Ανδρών Γυναικών, Παίδων, Εφήβων, Κορασίδων, και Νεανίδων με την βαθμολογική εικόνα που είχαν την στιγμή της διακοπής λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ αναφέρει:

«Με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του ΔΣ. και μετά από εισήγηση της επιτροπής πρωταθλήματος και βάσει του νέου νόμου περί διαμόρφωσης προκηρύξεων αλλά και της παραγράφου που αναφέρει ότι για παν μη προβλεπόμενο αποφασίζει το ΔΣ , επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων και όλων των κατηγοριών ανδρών γυναικών παίδων εφήβων κορασίδων νεανίδων με την βαθμολογική εικόνα που είχαν την στιγμή της διακοπής και σήμερα θα αποσταλούν στην ΕΟΚ Η διαμόρφωση των κατηγοριών θα πραγματοποιηθεί στα επόμενα 24ωρα μετά τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΟΚ».

Δείτε εδώ την ανακοίνωση:

 

Με βάση αυτή την ομόφωνη απόφαση, η ομάδα που αναδείχθηκε επίσημα Πρωταθλήτρια της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών, είναι αυτή του Ίκαρου Καλλιθέας!

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Καλλιθέας, έσπευσε να ανακοινώσει το γεγονός, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της ομάδας στο Facebook, γράφοντας, «Η ομάδα μας κατέκτησε και επίσημα το πρωτάθλημα της Ά Εσκανά ανδρών μετά και από την οριστική επικύρωση της βαθμολογίας από το ΔΣ της Ένωσης.Ο ΙΚΑΡΟΣ στη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα παρκέ της Γ εθνικής!!!Δίκαια θα πανηγυρισουμε αυτή την άνοδο που μας ανοίκει δικαιωματικά!Ήταν μια χρονιά δύσκολη για όλους αλλά εμείς αποδείξαμε έμπρακτα πως το αξιζουμε πραγματικά!Συγχαρητήρια σε όλους και πολύ περισσότερο στους παίχτες που έφεραν εις πέρας κάθε δυσκολία και στους προπονητές!!Ευχόμαστε να συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ζήλο ,μια γροθιά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

Δείτε εδώ τη συγκεκριμένη ανάρτηση: