Η ΕΣΚΑΝΑ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο ΔΣ και παρουσίασε όλες τις ανόδους σε όλες τις κατηγορίες.

 Συγκεκριμένα, την άνοδο στη Γ’ Εθνική πήραν οι Ίκαρος Καλλιθέας, Ελευθερία Μοσχάτου ενώ στην Α2 Γυναικών ανέβηκαν οι Τερψιθέα Γλυφάδας, Ατρόμητος Πειραιά. Η Ένωση ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν και για τα πρωταθλήματα υποδομής ενώ εξήγησε πως συντάχθηκε με την ΕΟΚ και δεν θα υπάρξει κανένας υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις από την ΕΟΚ το ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ προέβη στις εξής αναδιαρθρώσεις σε όλες τις κατηγορίες . Ανακηρύχθηκαν και επίσημα πρωταθλητές της Α΄ ανδρών ο Ίκαρος Καλλιθέας ενώ ανήλθε στην Γ΄ Εθνική και ο δεύτερος της βαθμολογίας ΑΟ Ελευθερία Μοσχάτου . Στις γυναίκες ανήλθε στην Α2 Νότου η πρωταθλήτρια Τερψιθέα Γλυφάδας και ανήλθε επίσης η δεύτερη ΕΣΗ Ατρόμητος Πειραιά . Στο πανελλήνιο παίδων την Ένωση θα εκπροσωπήσει ο Πανιώνιος και στο πανελλήνιο εφήβων ο Ολυμπιακός ενώ στο πανελλήνιο κορασίδων και στο νεανίδων ο Κρόνος Αγ. Δημητρίου . 

Η Ένωση επίσης συντάχθηκε με την ΕΟΚ και δεν υποβιβάστηκε καμία ομάδα σε καμία κατηγορία.

Δείτε αναλυτικά όλες τις βαθμολογίες ΕΔΩ.

Tags:
ΕΣΚΑΝΑ