Ο σύλλογος της South BC Αλίμου ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή τόσο του ανδρικού, όσο και του εφηβικού τμήματος της ομάδας Γιώργο Γκουγκούτση μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν. 

Ο φετινός απολογισμός του coach Γκουγκούτση ήταν 9 νίκες σε 17 παιχνίδια και μετά από αυτές τις δύο χρονιές προχώρησε σε δήλωση για την αποχώρησή του.

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Γκουγκούτσης:

“Για μένα το να αλλάξω επαγγελματικό περιβάλλον μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον ίδιο σύλλογο, ήταν πραγματικά κάτι πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι όμως του South ο Άνθης Αλέξανδρος και ο Γιάννης Ηλιόπουλος με έκαναν από την πρώτη στιγμή να νιώσω οικεία , προσφέροντας μου άψογες συνθήκες εργασίας! Θέλω να τους ευχαριστήσω λοιπόν για την όμορφη συνεργασία που είχαμε και να πω, πως είμαι πολύ περήφανος που είμαι και εγώ μέρος της ιστορίας της ακαδημίας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές μου που με υπόμεναν και έδειχναν αφοσίωση και σεβασμό στο πρόσωπό μου! Go !!”

Δείτε τη δημοσίευση της South BC Αλίμου:

Μάλιστα ο Γιώργος Γκουγκούτσης προχώρησε και σε δημοσίευση στα social media του για το θέμα της αποχώρησής του λέγοντας:

“Μετά από 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας σε πάγκους αγωνιστικών τμημάτων ήρθε η ώρα για ένα μικρό ή μεγάλο διάλειμμα..Αν και δεν είναι προσφιλή μου συνήθεια να δημοσιεύω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ο μοναδικός τρόπος για να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες μου για τίς πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Κλείνοντας να ευχαριστήσω τους ανθρώπους τών ομάδων για την άψογη συνεργασία που είχαμε και για την εμπιστοσύνη που δείξανε στο πρόσωπο μου”.