Ο Πόλις Καλλιθέας ηττήθηκε από τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α’ ΕΣΚΑΝΑ κι αμέσως μετά οι ιθύνοντες της ομάδας εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τη διαιτησία. Μάλιστα, έκαναν λόγο για προμελετημένο σχέδιο που κλήθηκε να υλοποιήσει το διαιτητικό τρίδυμο, ενώ ζητούν από την ΕΣΚΑΝΑ να μην οριστούν ξανά οι συγκεκριμένοι διαιτητές στα επερχόμενα παιχνίδια του Πόλις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς σήμερα η ομάδα μας έπεσε θύμα ενός προμελετημένου σχεδίου . σχεδίου που έλεγε ότι πάση θυσία έπρεπε αυτή η ομάδα να χάσει την ελπίδα μίας νίκης απέναντι στην ισοδύναμη και κατά τ’ άλλα συμπαθή ομάδα της Δάφνης Αγ. Δημητρίου.

Το σχέδιο αυτό κλήθηκαν να υλοποιήσουν οι τρεις διαιτητές του αγώνα Φραγκούλη , Τσιγώνης και Τούσης με μεγάλο πρωταγωνιστή και αρχηγό την κα Φραγκούλη. Φαλτσοσφυρίγματα , καταλογισμός φάουλ σε λάθος παίχτες, απειλές προς παίκτη της ομάδας για τεχνική ποινή , καταλογισμός τεχνικής ποινής για ανύπαρκτο λόγο και στο τέλος αποβολή του προπονητή της ομάδας κου Λούντζη χωρίς αιτιολόγηση της αιτίας απετέλεσαν το ρεπερτόριο της εν λόγω διαιτητού. Από την αρχή του αγώνα και με έντονα σημάδια της προκατάληψης απέναντι στην ομάδα μας ,το διαιτητικό τρίο φάνηκε οτι είχε αποφασίσει για το ποιός θα είναι ο νικητής και ποιος ο ηττημένος του αγώνα.

Το Πόλις Καλλιθέας εκφράζει, την εντονη διαμαρτυρία του και δυσαρέσκεια, και μετά τα όσα συνέβησαν στον σημερινό αγώνα ζητά απο την ΕΣΚΑΝΑ οι εν λόγω διαιτητές και κατά κύριο λόγο η κα Φραγκούλη να μην ξαναδιαιτητεύσουν αγώνα του Πόλις Καλλιθέας.»