Μπορεί το όνομα «Sharks Glyfadas» να μην σας λέει πολλά, αλλά θα πρέπει να αρχίζετε να το συνηθίζετε καθώς τα σχέδια των ανθρώπων του είναι πολύ μεγάλα, και ο Γιώργος Διαμαντόπουλος που ηγείται όλης της προσπάθειας αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας. Έτσι, η ανδρική ομάδα που αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ, στον τρίτο χρόνο λειτουργίας του συλλόγου, έφτασε σε σπουδαίες μεταγραφές καθώς απέκτησε τον Αλέξανδρο Σχορτσανίτη και Θεόδωρο Διαμαντή.

Αναλυτικά:

Έγινε το μεγάλο μπαμ!!!! Ο Αλέξανδρος Σχορτσανίτης είναι παίχτης των Sharks!!!! Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία που έχουν γίνει στην κατηγορία και είναι ο παίχτης που θα αλλάξει επίπεδο την ομάδα!!! Ο Α. Ο Sharks B. C. τον καλωσορίζει και του εύχεται μια χρονιά με υγεία και επιτυχία.. Αύριο θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του παίχτη!!!

Και δεν έχει τελειωμό!!!! Ο Α. Ο. Sharks BC. Ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Διαμαντή έναν από τους μεγαλύτερους σκόρερ με ανόδους σε όλες τις κατηγορίες της Εσκανα όπως και στη πρώτη του παρουσία στην Εσκα με τη φανέλα του Πρωτέα Αθηνών!!! Τον καλοσωρίζουμε και του ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια..!!! Με την προσθήκη αυτή ο πήχης έχει ανέβει πολύ και όχι μόνο για φέτος. Ο σύλλογος είναι υπερήφανος που θα έχει τέτοιους παίχτες που θα κοσμούν τα γήπεδα της Εσκανα και θα αποτελούν πρότυπο για τα νέα μας παιδιά . Η παρουσίαση του παίχτη θα γίνει αύριο μαζί με τον Α.Σχορτσανίτη!!!