Ο Πόλις Καλλιθέας μετά την λύση της συνεργασίας με το προπονητικό δίδυμο, ανακοίνωσε ακόμα δύο αποχωρήσεις, αυτή την φορά παικτών.

Πιο σημαντική αυτή του Παντελή Σέττου. Ο ιστορικός αρχηγός της Κύμης, αγωνίστηκε φέτος στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ και έκανε και με το παραπάνω την δουλεία του. Σκόραρε ακατάπαυστα και σε 19 αγώνες είχε ανά αγώνα 17.3 πόντους, μέσος όρος που τον κατατάσσει τρίτο στην λίστα του Basketblog με τους κορυφαίους σκόρερ της κατηγορίας, πίσω από τον Νικόλα Γεωργούλη και τον Ρήγα Παπαργυρόπουλο.

Μάλιστα, το παιχνίδι της 10ης Φεβρουαρίου, ο Σέττος θα το θυμάται για πάντα, καθώς κόντρα στην Ευρυάλη σκόραρε 49 πόντους, χωρίς πάντως να καταφέρει να αποτρέψει την ομάδα του από το να ηττηθεί!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Καλλιθέας:

«Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας με ιδιαίτερη συγκίνηση ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον Παντελή Σέττο ένα από τους μεγαλύτερους αθλητές που πέρασαν από την οικογένειά του και ένα από καλύτερα παιδιά του χώρου τον Γιώργο Φιλίππου . Δυστυχώς τα νέα δεδομένα που δημιουργηθήκανε από την επέλαση του κορονοιού δεν επιτρέπουν στο σύλλογο να τους διατηρήσει στο ρόστερ του. Το Δ.Σ. ευχαριστεί και τους δυο για την μεγάλη και αναμφισβήτητη προσφορά τους, τους εύχεται καλή επιτυχία σε οτι κάνουν και ποιός ξέρει ίσως ξαναβρεθούμε ! Σας ευχαριστούμε!»