Γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ ο Κ. Σίννης, νέα επιτροπή και πρόταση ανανέωσης συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Μπαστούνη.

Το Δ.Σ. του Μίλωνα, αποφάσισε την συγκρότηση της νέας επιτροπής μπάσκετ που θα αποτελείται από τον έως πρότινος έφορο κ. Νίκο Κολλίντζα, το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιώργο Βερρόπουλο καθώς και τον επί χρόνια καλαθοσφαιριστή της ομάδας και προπονητή στα τμήματα υποδομής κ. Κωνσταντίνο Σίννη

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Σίννης, με πλούσια εμπειρία στο άθλημα θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας, με έφορο τον κ. Κολλίντζα. Η επιτροπή , συνεπικουρούμενη από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και σε συνεργασία με τον προπονητή θα προχωρήσουν στον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας, ο Πρόεδρος κ. Σακελλαρίδης και ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Γκρέκας, πρότειναν στον προπονητή κ. Μπαστούνη την ανανέωση της συνεργασίας, τουλάχιστον για την ανδρική ομάδα, μέσω επίσημης έγγραφης πρότασης. Ο κ Μπαστούνης ευχαρίστησε το προεδρείο του συλλόγου και ενημέρωσε πως θα απαντήσει αφού συγκεκριμενοποιηθούν οι στόχοι καθώς και ο προϋπολογισμός.