Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει! Η Αιξωνή προβιβάστηκε στην Β’ ΕΣΚΑΝΑ Ανδρών και θα συνεχίσει με τον αρχιτέκτονα της επιτυχίας, Χρήστο Γκονουλού. Ανανέωσε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Κώστας Λαμπρόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Όταν οι δρόμοι και η αγάπη για το μπάσκετ ταυτίζονται, τότε δεν απομένει η ανανέωση και η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τού ΧΡΉΣΤΟΥ ΓΚΟΝΟΥΛΟΥ…

Δώσαμε τα χέρια για την σεζόν 2020- 2021 τόσο στο αντρικό, όσο και στο εφηβικό τμήμα τής ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗΣ, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς την αγωνιστικότητα,το ήθος,την προσπάθεια και τον σεβασμό στον κάθε αντίπαλο..

Επιτυχία η άνοδος στη Β’ ΕΣΚΑΝΑ σε μια κατηγορία με περισσότερες προκλήσεις, όπου καθοριστικό ρόλο έπαιξε η προσήλωση τού εν λόγω κόουτς σε συνδυασμό με την ακούραστη και ποιοτική συμμετοχή των αθλητών μας…!!

Νέα πλάνα σε νέες βάσεις με προοπτική την περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας μας…!!!

Συνοδοιπόρος στο όλο εγχείρημα ο έμπειρος και άξιος ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ από το πόστο του τεχνικού διευθυντή, όπου και φέτος παραμένει μαζί μας ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί του,ως επιστέγασμα τής πολύτιμης συνεισφοράς του στην ομάδα και στα μπασκετικά δρώμενα ..!!»

 

Tags:
Αιξωνή