Με τον πολύπειρο Δημήτρη Ψυχογιό αναμένεται να πορευτεί τη νέα σεζόν στον κόσμο της Α’ ΕΣΚΑΝΑ ο εκ των φαβορί για την πολυπόθητη άνοδο στις εθνικές κατηγορίες Ερμής Αργυρούπολης, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον ικανό σουτέρ.

Παράλληλα, η ομάδα της πρωτεύουσας ανανέωσε την κοινή της πορεία και με τον Γιώγο Δέδε μετά από μια γεμάτη χρονιά πέρυσι στην κορυφαία κατηγορία της ένωσης.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο Δημήτρης Ψυχογιός, ένας από τους πιο “σεσημασμένους” bomber των γηπέδων της ΕΣΚΑΝΑ, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή.

Ο Ψυχογιός, έρχεται να δώσει μία και καλή τέλος στο θέμα της αστάθειας στο περιφερειακό σουτ, καθώς πρόκειται από τους κορυφαίους σουτέρ που έχουν περάσει από τα γήπεδα της ΕΣΚΑΝΑ (κι όχι μόνο), τα τελευταία χρόνια. Ψυχρό αίμα, με αρκετά buzzer beater στο παλμαρέ του και range που όμοιό του δεν συναντάς συχνά, φαίνεται ότι θα αποτελέσει το ιδανικό alter ego του ηγέτη της ομάδας, Θέμη Φωτόπουλου.

Η καριέρα του Ψυχογιού, ξεκίνησε από τον ΑΟΝΑ (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), στη συνέχεια πήγε στον Άλιμο (Γ’ Εθνική) και μετά στην Πάτρα, όπου οδήγησε μέσα σε τέσσερα χρόνια τον Προμηθέα Πατρών σε συνεχόμενες ανόδους, από τις τοπικές κατηγορίες της Αχαΐας μέχρι τη Β’ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε κι ένα χρόνο στο Αίγιο (Γ’ Εθνική). Η επιστροφή του στην Αθήνα, τον έφερε στην Ευρυάλη, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟΝΑ.

Ελπίζουμε να είναι υγιής και είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε και θα χειροκροτήσουμε πάρα πολλά εύστοχα μακρινά σουτ τη χρονιά που μας έρχεται.

Δημήτρη, καλώς όρισες στον Ερμή!».

«Για έναν ακόμη χρόνο, θα παραμείνει παίχτης του Ερμή Αργυρούπολης, ο Γιώργος Δέδες.

Ο νεαρός play maker, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ανόδου του εφηβικού τμήματος, έδωσε τα διαπιστευτήριά του και στην αντρική ομάδα, όποτε του ζητήθηκε, σε μία νευραλγική θέση και παρά την απειρία του, κατά γενική ομολογία, στάθηκε πάρα πολύ καλά.

Ο σύλλογός μας, που πάντα δίνει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους, στηρίζει για έναν ακόμη χρόνο την επιλογή του Γιώργου, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και πιστεύουμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά που θα κάνει το step up και θα αναδείξει όλες τις πτυχές του πλούσιου ταλέντου του.

Γιώργο, είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος θα πορευθούμε μαζί!».