Αρχαιρεσίες είχαμε στις τάξεις της ΕΣΚΑΝΑ  και πλέον ο Κίμων Γκιουλιστάνης αποτελεί το νέο πρόεδρο της Ένωσης.

Έτσι από την θέση του αντιπροέδρου, περνά στον προεδρικό θώκο, καθότι έλαβε 34 ψήφους έναντι του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Νικολάκη, ο οποίος πήρε 21 ψήφους

Ο Νικολάκης ξεπέρασε το 25% των ψήφων και εξελέγη παράλληλα μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

 

Οι σταυροί των ψηφοδελτίων των σωματείων που είχαν σχεδόν ολοκληρωτική παρουσία σε επίπεδο συλλόγων που έχουν μπει στο μητρώο της ΓΓΑ και είχαν δικαίωμα ψήφου κατά σειρά εκλογής:

Μακρυγιάννης 42
Λίγγος 36
Κιοσές 33
Λιβιεράτος 29
Παπαχρήστου 29
Πρέκας 25
Φραγκούλης 24
Κανδύλη 22
Στεργίου 21
Σκουλιδάς 19

Εκλόγιμες θέσεις:

Παπασωτηρίου 19
Μαράντης 19
Λουκάς 18
Κοκκινάκης 15
Λουκή 8
Δημητρίου 7

 

Το who is who του νέου προέδρου

 

Ο Κίμων Γκιουλιστάνης γεννήθηκε στις 13/10/1970 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1996), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος / LLM (Master of Laws) στο Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ Ουαλίας (University of Wales, Cardiff (1997) και υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων (Sport Management) στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (2020).

Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω (μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το έτος 1997) όπου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο.

Υπήρξε αθλητής καλαθοσφαίρισης σε πολλές ομάδες (Α.Ο. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, Α.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, Α.Ο. ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, Α.Ο. ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Α.Ο. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ/ΜΟΣΧΑΤΟΥ).

Ο Κίμων Γκιουλιτσάνης ανήκει στην παράταξη του Παναγιώτη Φασούλα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εξής τοποθέτηση στο Κανάλι Ένα:, όσον αφορά στο Πειραϊκό μπάσκετ:

«Το Πειραϊκό μπάσκετ έχει πληγεί εξαιτίας της μη συμμετοχής του Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πειραιάς μας, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Το γηπεδικό πρόβλημα, που υφίσταται σε όλα τα αθλήματα. Δυστυχώς τα παλιά χρόνια η ανάπτυξη του Πειραιά δεν ήταν προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις».

 

Ενδέχεται να μην έχει πλειοψηφία στο Δ.Σ.

 

Το νέο Δ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ θα απαρτίζεται από 11 μέλη και η μάχη είναι αμφίρροπη ανάμεσα σε Γκιουλιστάνη και Νικολάκη, για το ποιος θα έχει την πλειοψηφία.

Ο καθένας έχει αρκετές πιθανότητες, για να αποκτήσει πλειοψηφία και μένει να δούμε πως θα επέλθουν οι συμφωνίες με τα εκλεγμένα μέλη, για να διαμορφωθεί το τοπίο.

 

Τιμή για τον Μιχάλη Σακελλαρίδη

 

Ο πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης εξελέγη ομόφωνα πρόεδρος στη χθεσινή Γ.Σ. της ΕΣΚΑΝΑ, κάτι που χαρακτήρισε ως τιμή:

Η ανάρτηση του:

«Απόψε στη Γενική Συνέλευση της ΕΣΚΑΝΑ , ομόφωνα , τα σωματεία με εξέλεξαν πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης !! Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που μου έκαναν και την εκτίμηση τους που , εκτός του προσώπου μου, αντανακλά και στον ΜΙΛΩΝΑ , τον σύλλογο μου !!!

Η ιστορία του ΜΙΛΩΝΑ είναι το μεγαλύτερο και καλύτερο πιστοποιητικό όλων μας !!!»

 

 

Tags:
ΕΣΚΑΝΑ