Στον Πήγασο Κορυδαλλό θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά ο Βασίλης Γιατρούδης. Ο 22χρονος γκαρντ συμφώνησε με τον Πήγασο και θα ενισχύσει τη φιλόδοξη ομάδα του Κορυδαλλού στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

«Είναι χαρά μου που θα αγωνιστώ σε έναν σύλλογο τόσο νοικοκυρεμένο όπως ο Πήγασος Κορυδαλλού. Ο ιθύνων νους της ομάδας και Coach Κωνσταντίνος Κουκιάς αλλά και ο κοουτς Κώστας Τσιμπας με έπεισαν από την πρώτη στιγμή με το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχουν για τον σύλλογο…… Εύχομαι όλοι οι συναθλητές μας να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία , χωρίς τραυματισμούς και covid», τόνισε στο πλαίσιο της μεταγραφής του ο Γιατρούδης, ο οποίος έχει παίξει και στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2019-20 με τη φανέλα του Εθνικού.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ΓΙΑΤΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΗ. Ο νεαρός αθλητής γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2000, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Έχει περάσει από τα μικρά τμήματα του Πήγασου. Αγωνίστηκε με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα της Α2 και της Β’ Εθνικής. Ο Γιατρούδης έχει κληθεί στα κλιμάκια των μικρών Εθνικών ομάδων, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Ενόπλων Δυνάμεων. Καλώς ήρθες σου ευχόμαστε υγεία, νίκες και χαρές με το σύλλογό μας!».