Ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος αποτελεί έναν πολύπειρο αθλητή, που έχει διακριθεί στο παρελθόν στις εθνικές μας κατηγορίες. Με τη σειρά του, καθώς αρκετοί μπασκετμπολίστες τοποθετούνται προσωπικά ο καθένας για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ, κατέθεσε και αυτός τις προτάσεις του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Υπενθυμίζουμε, πως τη φετινή χρονιά ο Παπαργυρόπουλος αγωνιζόταν στην ομάδα του Πορφύρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ και πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα ο Πορφύρας μετά και την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων τερμάτισε στην 3η θέση της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ έχοντας ρεκόρ 14-5, πίσω από Ελευθερία Μοσχάτου και τον ασταμάτητο Ίκαρο Καλλιθέας.

Δείτε τι λέει στη δημοσίευση του:

“Βλέπω ένας ένας και δειλά δειλά, μπασκετμπολίστες ή καλαθοσφαιριστές, βγαίνουν και λένε την γνώμη τους για τις επιχορηγήσεις και τα χρήματα που δεν παίρνουμε και την βοήθεια που δεν μας παρέχει το κρατος.
Στην συνέχεια, βλέπω άλλους που λένε την άποψη τους κράζοντας όπως όλοι οι δικαστές του facebook.
Επίσης, μαθαίνω και διαβάζω καποιες δημοσιεύσεις πως κάποιες ομάδες πλήρωσαν όλη την χρονιά. Πραγματικά μπράβο. Αυτό δεν το περίμενα.
Γνώμη μου είναι, όχι ότι θα νοιάξει και πολλούς, ότι
1) Το κράτος όλο και κάποιο πλάνο θα έχει για τον Αθλητισμό.
2) Αντί να κράζουμε, καλύτερα ας πράξουμε!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
3) Επίσης, αυτό δεν έχει να κάνει με τις ομάδες που πλήρωσαν αλλά με την αλλαγή στον Αθλητισμό. Εδώ εμείς μιλάμε για το τι έγινε στο ποδόσφαιρο και στο κρίκετ. Αυτοί των τεχνών δεν είδα να λένε αν είναι ζωγράφοι ή ηθοποιοί γιατί είναι ΕΝΑ. ΤΕΧΝΗ!
Μήπως, λοιπόν, να ενωθούμε οι ΑΘΛΗΤΕΣ για τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ολοι μαζί;
Είτε μπάσκετ είτε ποδόσφαιρο είτε βόλλευ είτε χαντμπολ κλπ.
Θα είμαστε και περισσότεροι.
Αλλά να μαζευτούμε και αυτοί οι μπασκετμπολίστες που πληρώθηκαν απο τις ομάδες τους και αυτοί που παίζουν στην Α1 και ας είναι οικονομικά σε καλύτερη μοίρα για να πούμε ότι είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Αυτά”.