Με 19-0 έως την διακοπή του πρωταθλήματος (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), ο Ίκαρος Καλλιθέας δεν θα χάσει με τίποτα την άνοδο στην Γ’ Εθνική όσοι και αν είναι οι όμιλοι εκεί. Όμως, ο πρόεδρος της ομάδας της Καλλιθέας, Δημήτρης Αγγελόπουλος, θέλησε να δείξει την αντιπαράθεση του προς την ΕΟΚ για την απόφαση που φέρεται να έχει παρθεί για δημιουργία περισσοτέρων ομίλων στις Εθνικές Κατηγορίες. Μάλιστα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, προμηνύει επιστολή προς την Ομοσπονδία άμεσα με τις προτάσεις-θέσεις του Ικάρου για όλες τις κατηγορίες (από Α1 έως τοπικά και αναπτυξιακά πρωταθλήματα)!

Αναλυτικά η ανάρτηση του ισχυρού άνδρα του Ικάρου Καλλιθέας, με την οποία ουσιαστικά προμηνύει για επιστολή προτάσεων προς την Ομοσπονδία:

«ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΟΚ
Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, ανάπτυξη σημαίνει πρωταθλήματα ΤΟΠΙΚΑ!
Αυτό δεν σημαίνει Γ’ εθνική με αμέτρητες ομάδες! Η Γ’ Εθνική κατηγορία, όπως και η Β’ και η Α2 εθνική, θα πρέπει να είναι κατηγορίες με λίγες ομάδες και να δίνετε βαρύτητα στα αναπτυξιακά και τοπικά πρωταθλήματα. Μην κάνετε το λάθος να δημιουργείται ομάδες στην Γ’ Εθνική, που ο καθένας παίρνει 40άρηδες και 50άρηδες για να συμπληρωθεί η ομάδα, με την ματαιοδοξία της ανόδου!
Ο ΙΚΑΡΟΣ έχει συγκεκριμένες προτάσεις,
1. για τα τοπικά πρωταθλήματα
2. τις εθνικές κατηγορίες
3. τα αναπτυξιακά και
4. την Α1
που άμεσα θα δημοσιοποιήσει.»