Μετά από μια πολύ δύσκολη διαβίωση εν μέσω κορονοϊού, ο ιστορικός σύλλογος της Αθήνας και της Καλλιθέας, Πόλις, ανακοίνωση την οικοιοθελή του απόφαση να υποβιβαστεί στη Γ’ ΕΣΚΑΝΑ εξαιτίας σωρείας οικονομικών δυσκολιών αλλά και της έλλειψης χορηγών, που θα μπορούσαν να συνδράμουν σημαντικά την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ

Ο ιστορικός πλέον σύλλογος της Καλλιθέας , ο Πόλις, το δικό μας παιδί, η ομάδα παρέας που λίγο πριν συμπληρώσει τα 20 χρόνια από την ημερομηνία ιδρύσεως της κ έπειτα από 7 χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες και άλλα 5 χρόνια στην Α ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία πήρε μεγάλες και σκληρές αποφάσεις. Δυστυχώς επειδή οι εποχές είναι δύσκολες και η πανδημία αποδεκάτισε και τον τελευταίο οικονομικό πόρο του συλλόγου, αποφασίστηκε ομόφωνα από Δ.Σ. του, η εθελούσια πτώση του τμήματος καλαθοσφαίρισης στο Πρωτάθλημα της Γ ‘ΕΣΚΑΝΑ τοπικής κατηγορίας μετά από 15 χρόνια. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Σύλλογος δεν έχει γηγενή χορηγό και στηρίζεται αποκλειστικά στο μεράκι κ στην τρέλα κάποιων ανθρώπων.

Οι ίδιοι όμως δεν είναι επιχειρηματίες, δεν έχουν καμία οικονομική ευρωστία . Επιπρόσθετα με την αυτή αξιοπρέπεια, θα διατηρηθεί σε ενέργεια και το τμήμα πετοσφαίρισης του και ευχόμαστε στους αθλητές και των δύο τμημάτων κάθε αγωνιστική επιτυχία στην νέα αγωνιστική περίοδο καθώς και των αθλητών του νεοσύστατου τμήματος Επιτραπεζίου Ποδοσφαίρου .

Προχωράμε…»