Διαβάσαμε την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ σχετικά με τις ποινές που επέβαλλε σε αθλητές και σωματεία και απορήσαμε με την ποσότητα των ποινών που αφορούν αγώνες παιδικών κι εφηβικών ομάδων.

Από τα 9 θέματα, τα 5 αφορούν σε Παίδες κι Έβηφους. Και προσέξτε:

Πέντε τιμωρίες αφορούν αθλητές (τέσσερις σε Παίδες και μία σε Έφηβους)

Πέντε τιμωρίες αφορούν σωματεία

Τρεις τιμωρίες αφορούν σε προπονητές

Μια τιμωρία αφορά διοικητικό παράγοντα

Δεν πιστεύετε ότι μαζεύτηκαν πάρα πολλά και ότι δεν είναι δυνατόν να έχουμε αποκλεισμούς νεαρών αθλητών, προπονητών, παραγόντων αλλά και ποινές σε σωματεία, ΕΙΔΙΚΑ σε αγώνες Παίδων κι Εφήβων;

Παρεμπιπτόντως, σε ένα θέμα που είχαμε αναδείξει, με επίθεση πατέρα αθλητή και του γιου του (πάντως μας διέψευσαν εμπλοκή στη χειροδικία του νεαρού αθλητή) σε αγώνα Εφήβων, μάθαμε ότι δεν υπήρξε συνέχεια. Η ΕΣΚΑΝΑ επικοινώνησε με τον προπονητή και το σωματείο και ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε κάποια καταγγελία προς την Ένωση. Το τι έκανε το σωματείο, ανεξάρτητα, ή ο προπονητής είναι άλλο θέμα.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δούμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ το ζήτημα διότι το να παρουσιάζεται, μέσα σε διάρκεια 18 ημερών (αφορά από 5 ως 23/12) ένα τέτοιο χάλι, είναι κάτι που μας αφορά όλους. Και σίγουρα πρέπει να σταματήσει.

Διότι αποδεικνύεται ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά εμείς σίγουρα αρμενίζουμε στραβά

 

Tags:
ΕΣΚΑΝΑ