Στην Αργυρούπολη και τον τοπικό Ερμή αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν ο Σωκράτης Νικολακάκος, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/7) από την ίδια την ομάδα.

Ο νεαρός φόργουορντ, που έχει περάσει και από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κατά το παρελθόν, τα τελευταία χρόνια φορούσε τα χρώματα των Μανδραϊκού και Γυθείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίζουμε την παρουσίαση των νέων παικτών του Ερμή Αργυρούπολης για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2022-2023, με τον Σωκράτη Νικολακάκο.

Ο Σωκράτης, είναι γεννημένος το 2000, με ύψος 1,96, αγωνίζεται στις θέσεις 4,5 και αναμένουμε να προσφέρει πάρα πολλές λύσεις σε αρκετές θέσεις.

Έχει αγωνιστεί στον Α.Γ.Ο.Ν. Γυθείου μέχρι τη σεζόν 2014-2015, το 2015-2016 έπαιξε στον Φιλαθλητικό Γ.Σ. (παιδικό και αντρικό) στη Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου), όπου ήταν πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ στην κατηγορία, στο αντρικό τμήμα. Τις δύο επόμενες χρονιές, αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το 2018-2019 στη Νίκη Αμαρουσίου (Β’ Εθνική), το 2019-2020 στο Αιγάλεω (Β’ Εθνική). Τις δύο τελευταίες χρονιές, ενώ ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στον Μανδραϊκό και στον Α.Γ.Ο.Ν. Γυθείου, δεν έγιναν τα πρωταθλήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον προπονητή του Σωκράτη, τον Γιάννη Κουσουλη από τη Σπάρτη, για τη συμβολή του στη μεταγραφή.

Καλώς ήρθες Σωκράτη! Ελπίζουμε να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία!».