Ο Αθλητικός Σύλλογος Ηλεκτρούπολης και το Ελληνικό όπως φαίνεται θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η ένωση των δύο σωματείων είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή της, να δώσουν τα χέρια και να αγωνίζονται πλέον σαν μία ομάδα στην πρώτη τοπική κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Ιουνίου του 2020 θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών της Ηλεκτρούπολης για συζήτηση και ψήφιση της ενδεχόμενης συνένωσης. Σημαντικό να αναφερθεί πως στο Ελληνικό, θεωρούν δεδομένη την συνένωση από τα μέσα της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα: 

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Ηλεκτρουπόλεως σε εφαρμογή του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στη συνεδρίαση της 12/05/2020

Συγκαλεί
Τα μέλη σε Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020, στο ανοικτό γήπεδο του συλλόγου και ώρα 11:00 π.μ.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Τροποποίηση του υπάρχοντος κατασταστικού
2. Διάφορα θέματα

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου (να έχουν συμπληρώσει ένα έτος ως μέλος) και που έχουν επίσης εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το Σύλλογο.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 21 Ιουνίου 2020 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Σάκος