Την απόκτηση του Παναγιώτη Γαλάνη ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα του Μίλωνα. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Σπόρτιγκ, ενώ έχει περάσει και από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Τόσο οι άνθρωποι της ομάδας όσο και ο Γαλάνης δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους για την έναρξη αυτής της συνεργασίας. Η ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αθλητή Παναγιώτη Γαλάνη.

Ο Παναγιώτης την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Σπόρτιγκ στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ, προερχόμενος από την Ομάδα του Ποσειδώνα Λουτρακίου και είναι ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός αθλητής με πολύ μεγάλη όρεξη για δουλειά. Σαν σύλλογος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ποσειδώνα Λουτρακίου και τον Κο Δημήτρη Σακελλάρη για την βοήθεια τους στην μετακίνηση του Αθλητή.

Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ’’.

Δηλώσεις των ανθρώπων του Μίλωνα και του Αθλητή:

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: ‘’Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ και το πρόγραμμα που ακολουθούμε στο τμήμα του μπάσκετ έχει πλέον δύο στόχους. Ο ένας είναι την επαναφορά της ομάδας μπάσκετ στον αφρό του αθλήματος και ο δεύτερος που συνδυάζεται με τον πρώτο είναι η ανάδειξη νέων αθλητών. Όποιος γνώστης του αθλήματος παρακολουθήσει τον τρόπο που οργανώσαμε προπονητικά όλο το οικοδόμημα του μπάσκετ από τα τζούνιορ μέχρι την πρώτη ομάδα, τον αριθμό δηλαδή των προπονητών, τα ονόματα των προπονητών, την οργάνωση των τμημάτων, την εργομετρική ανάλυση που θα κάνουμε για πρώτη φορά από την επόμενη χρονιά, την ενημέρωση για το πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς από τώρα κλπ, θα καταλάβει πως λειτουργούμε αυτή την στιγμή. Στα πλαίσια αυτής της διάθεσης μας ήταν ζήτημα μεγάλης προτεραιότητας για εμάς, η εύρεση και νέων αθλητών με μεγάλες δυνατότητες αλλά και με πολύ όρεξη. Ο Παναγιώτης από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας μας εντυπωσίασε με την όρεξη του αλλά και τον χαρακτήρα του. Είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τις προσδοκίες των προπονητών μας και θα αποτελέσει έναν αθλητή που μέσα από το εξαιρετικό σύνολο που δημιουργήσαμε θα αναδείξει το ταλέντο του. Παναγιώτη καλή χρονιά’’.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: ‘’Ο Παναγιώτης είναι από ότι έχει δείξει μέχρι τώρα ένας αθλητής με μεγάλη όρεξη και κέφι και αυτό μας κάνει χαρούμενους. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μια εξαιρετική χρονιά και εκείνος από την πλευρά του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, βελτιώνοντας όμως και σημαντικά την απόδοση του, προπονούμενος σε ένα περιβάλλον που με την πολυετή παρουσία μου και εμπειρία μου σε γήπεδα σας διαβεβαιώ ότι δεν είναι συνηθισμένο. Το κλίμα στην Ομάδα, η εικόνα των παιδιών στην προπόνηση είναι καταπληκτική, και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να διατηρηθεί και να βελτιωθεί αυτή η εικόνα, όσο περνάει ο καιρός’’.

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: ‘’Ο Παναγιώτης είναι ένα νέο παιδί με όχι πολύ μεγάλη παρουσία μέχρι τώρα σε υψηλό επίπεδο, αλλά με εντυπωσιακή παρουσία στις προπονήσεις μας από την πρώτη ημέρα που ήρθε να προπονηθεί μαζί μας. Είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει ενα πολύ σημαντικό παίχτη για την ομάδα μας όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο του παίχτη Κο Ζώη Χρήστου που αν και ο Αθλητής είχε πολλές προτάσεις, εκείνος βλέποντας τον τρόπο λειτουργίας μας και σκεπτόμενος το καλό του αθλητή, τον παρότρυνε να ακολουθήσει το προπονητικό μας πρόγραμμα. Παναγιώτη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας’’.

Παναγιώτης Γαλάνης: ‘’Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στις προπονήσεις του Μίλωνα μου έκανε εντύπωση το κλίμα των προπονήσεων. Αν και είναι νωρίς, βλέπω ήδη ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τα πάντα για να το διατηρήσουν και να το βελτιώσουν και αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Νοιώθω ότι οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βελτιωθώ και εγώ μέα από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέσα στις επιλογές του προπονητή για μια τόσο μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι του Μίλωνα, για την επόμενη χρονιά”.