Ο Πόλις Καλλιθέας συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ και την Πέμπτη πήρε μία σημαντική νίκη κόντρα στη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο πρόσφατος αγώνα με την ομάδα του Μπραχαμίου ήταν και μία καλή ευκαιρία για τον Πόλις να τιμήσει στο ημίχρονο του αγώνα έναν παλιότερο αθλητή του, τον Ανδρέα Λαζαρακόπουλο, ο οποίος αναμένεται στο τέλος της σεζόν να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπογδανίδη:

Γιατί πάνω από όλα στην ζωή και στον αθλητισμό αυτά μένουν . Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πόλις ΑΣ Καλλιθέας, στο ημίχρονο της αθλητικής συνάντησής μας με την Δάφνη, βραβεύτηκε ο επί δεκαετίας ,αθλητής του Συλλόγου , Λαζαρακόπουλος Ανδρέας για την αναμφισβήτητη και πολίτιμη προσφορά του στο σωματείο μας . Υπήρξε αθλητής μας από Γ ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία ,το 2005 και έφθασε πρωταθλητής Γ Εθνικής το 2013 . Δόθηκε δανεικός για δύο χρόνια σε έτερες ομάδες Γ Εθνικής όταν αγωνιζόμασταν Β και Γ Εθνική αντιστοίχως κ επέστρεψε πέρισυ στην Ά ΕΣΚΑΝΑ κατηγορία στο αντρικό Τμήμα ,όπου και αγωνίστηκε μέχρι τα 40 του έτη . Με τον Πόλις κατέκτησε 4 ανόδους εκ των οποίων στις 3 σκέφθηκε Πρωταθλητής .Πλέον ο γερόλυκος power forward παραχωρήθηκε, εκ νέου, δανεικός σε τοπική ομάδα της Καλαμάτας να κλείσει την καριέρα του . Κουμπάρε σε αγαπάω πολύ και σε ευχαριστώ πολύ για αυτά τα όμορφα 10 χρόνια που μου χάρισες, όπως και την φιλία σου . Εις το επανιδείν ( Καλλιθέα 1-11-2018)